Δερμοαπόξεση

Η πιο προηγμένη μέθοδος δερμοαπόξεσης λειτουργεί χρησιμοποιώντας κεφαλές από γνήσια διαμάντια και αφαιρεί την κερατίνη στοιβάδα του δέρματος, με αποτέλεσμα την λείανση του προσώπου, ενώ παράλληλα μια ελαφριά αναρρόφηση ενεργοποιεί την διαδικασία παραγωγής σημαντικών ουσιών όπως του κολλαγόνου και της ελαστίνης.

Σημαντικό ρόλο παίζει η βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, με την οποία επιτυγχάνουμε μια δραστική αναζωογόνηση του δέρματος. Απομακρύνει λοιπόν τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας ώστε να έρθει η νέα καθαρή και ανανεωμένη επιδερμίδα, χωρίς πόνο και μακροχρόνια ανάρρωση.

Με την δερμοαπόξεση αντιμετωπίζονται και ελαχιστοποιούνται:

1. Λεπτές γραμμές και ρυτίδες έκφρασης

2. Ουλές από ακμή

3. Λιπαρότητα και ευμεγεθείς πόροι

4. Μαύρα στίγματα

5. Κηλίδες, δυσχρωμίες και πανάδες από ήλιο

6. Ανομοιόμορφη υφή του δέρματος

Απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της επι – δερμίδας χωρίς πόνο και μακροχρόνια ανάρρωση!

Η θεραπεία της δερμοαπόξεσης διαρκεί απο 10 -20 λεπτά και προσαρμόζεται στο πρόβλημα και τον τύπο δέρματος χάρη στις 10 διαφορετικές κεφαλές της. Κατά την διάρκεια της συνεδρίας, ο ασθενής δεν πονάει καθόλου και μετά το πέρας ανάλογα το πρόβλημα, μπορεί να υπάρχει μια ήπια ερυθρότητα, η οποία όμως υποχωρεί στην επόμενη μια ώρα.

Γενικά είναι μια ασφαλής, μη επεμβατική θεραπεία που καθαρίζει βαθιά και τονώνει το δέρμα, χρησιμοποιώντας διαμάντια για να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και να προωθήσει την παραγωγή των νέων, υγιών κυττάρων.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*