Η επιστήμη στην υπηρεσία της ομορφιάς

Paul Herzog
Ο Dr. Paul Herzog, ερευνητής του Σουηδικού Ινστιτούτου Νόμπελ, κατά την έρευνα του για την επούλωση εγκαυμάτων μελέτησε την επίδραση του υπεροξειδίου του υδρογόνου στην επιδερμίδα.

Μετά από μακροχρόνια μελέτη κατασκεύασε ένα αναπλαστικό γαλάκτωμα που περιείχε σταθεροποιημένο οξυγόνο με βιταμίνες Α και Ε. Όταν αυτό έρχεται σε επαφή με το δέρμα προκαλεί αποσταθεροποίηση του οξυγόνου το οποίο αυξάνει σε πίεση και όγκο.

Αυτή η πίεση αποσυμφορεί το μικροκυκλοφοριακό σύστημα, ενεργοποιεί την διάσπαση του και το διοχετεύει στους υποδόριους ιστούς. Σαν αποτέλεσμα αυτών, οι φυσικές λειτουργίες ανανέωσης και παραγωγής επανεργοποιούνται.

Η προμήθεια οξυγόνου και νερού διεγείρει τον κυτταρικό πολλαπλασιασμό και συντελεί στην διόγκωση της επιδερμίδας και του υποδόριου ιστού. ‘Ετσι λοιπόν το δέρμα του προσώπου επανακτά και διατηρεί μια νεανική και υγιή εμφάνιση. Επιπλέον οι ρυτίδες και οι δερματικές ανωμαλίες εξαφανίζονται σταδιακά και η ελαστικότητα του δέρματος βελτιώνεται σημαντικά.

Εξισορροπεί την υπερβολική έκκριση σμήγματος , αποφράσει τα τριχοειδή αγγεία και επαναφέρει τον κύκλο της αποβολής των ρύπων στην κανονική του ροή. Παράλληλα οι αναπλαστικές λειτουργίες των κυττάρων αποκαθίσταται και σαν αποτέλεσμα ουλές και σημάδια επουλώνονται ή ελαττώνονται σημαντικά.

Τα προϊόντα απευθύνονται σε γυναίκες και άνδρες, κάθε ηλικίας και τύπου δέρματος. Η εταιρία περιλαμβάνει προϊόντα και προσώπου και σώματος.
Dr Baumann

Ο Dr Baumann με βάση την βιονομία, δηλαδή τους νόμους της ζωής, παρασκεύασε προϊόντα που αναφέρονται σε κάθε τύπο δέρματος επιλέγοντας συστατικά βάσει δερματολογικών και αλλεργιο – λογικών πορισμάτων που είναι 100% φιλικά με το δέρμα, διότι είναι εναρμονισμένα με τη φυσιολογία και ανατομία της επιδερμίδας.

Αποφεύγει την υπέρμετρη συσκευασία και τη χρήση ζωικών συστατικών που έχουν κατακλύσει την σύγχρονη κοσμετολογία, προτιμώντας ουσίες που περιέχουν στοιχεία τα οποία είτε λείπουν είτε υπάρχουν στον οργανισμό αλλά σε ανεπαρκή ποσότητα, όπως ceramides, βιταμίνες Α, C, E και D.

Διακρίνονται λοιπόν για ιδιαίτερη δερματολογική χρήση και θεραπεία καθώς υπακούουν σε 8 standards ποιότητας και βιονομίας.

Δεν Περιέχουν:

Χημικά Συντηρητικά

Χημικά Αντηλιακά Φίλτρα

Χρωματικές Ουσίες

Χρωστικές Ουσίες

Ορυκτέλαια

Περιττό Αντιοικολογικό Πακετάρισμα

Επιφανειοδραστικές Χημικές Ουσίες

Σημαντική είναι η χρήση λιποσωμάτων πολλαπλών επιπέδων διότι είναι αποτελεσματικότερα από αυτά του ενός επιπέδου. Και τούτο διότι των πολλαπλών επιπέδων συνίστανται από λιποσώματα διαφορετικών μεγεθών όπου εσωκλείεται ένα μικρό σε ένα μεγαλύτερο. Έτσι τελικά υπάρχουν από 5 έως 12 λιποσώματα διαφορετικού μεγέθους και τα οποία τελικά σχηματίζουν ένα λιπόσωμα πολλαπλών επιπέδων. Στόχος όλων των παραπάνω είναι η φροντίδα της υγείας και η καλύτερη δυνατή κατάσταση του δέρματος.

beauty way
Πυλαρινού 99, Κόρινθος
2741026542

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*