Επιδερμική Σύσφιξη

Η επιδερμική χαλάρωση και η ατονία του δέρματος οφείλονται κατά βάση στη μείωση της ελαστικότητας των ιστών. Με το πέρασμα του χρόνου οι ιστοί χάνουν την δυνατότητά τους να ανανεώνονται και να επιδιορθώνονται από μόνοι τους. Σ’ αυτό συντελούν διάφοροι παράγοντες οι οποίοι έχουν σαν αποτέλεσμα:

– οι ελαστικές ίνες της ελαστίνης να μετατρέπονται από εύκαμπτες σε άκαμπτες.

– το κολλαγόνο να χάνει τη μορφολογία και τη φυσιολογία του και να μετατρέπεται από διαλυτό σε αδιάλυτο, ενώ οι ίνες του να γίνονται από παράλληλες σε ασύντακτες, μετριάζοντας έτσι τη δυνατότητά τους να δεσμεύουν και να συγκρατούν υγρασία.

Μερικοί από αυτούς τους παράγοντες είναι οι εξής:

1. Κακή στάση του σώματος

2. Εξαντλητικές δίαιτες, κακή διατροφή (απότομο αδυνάτισμα)

3. Ορμονικά προβλήματα και διαταραχές (εγκυμοσύνη, θηλασμός)

4. Ζεστά ντους

5. Συνεχής έκθεση στον ήλιο ή στο ανεξέλεγκτο solarium

6. Έντονα σπορ

7. Λάθος στάση κατά τον ύπνο

8. Φυσιολογική φθορά των κυττάρων

“Η επιδερμική χαλάρωση και η ατονία του δέρματος οφείλονται κατά βάση στη μείωση της ελαστικότητας των ιστών”

Η θεραπεία μπορεί να επιτευχθεί με δύο διαφορετικούς τρόπους:

1. Τα θεραπευτικά αποτελέσματα της μεθόδου AS – 43 Suntronic οφείλονται στην δράση των ηλεκτρονίων που απελευθερώνονται, επιφέροντας ενεργειακή αποκατάσταση στον πιο σημαντικό συνδετικό ιστό: τον σύνδεσμο του Cooper (στον οποίο υπάρχουν ίνες κολλαγόνου σε μεγάλη περιεκτικότητα έως και 70%). Η ενεργειακή αυτή αποκατάσταση ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, προκαλώντας πραγματική ιστοαναγέννηση. Η αποκατάσταση του ιστού επιφέρει αναπόφευκτα δερματική τόνωση.

2. Τα θεραπευτικά αποτελέσματα της μεθόδου ραδιοσυχνοτήτων – RF οφείλονται στην θερμότητα που δημιουργείται μέσω των ραδιοκυμάτων, η οποία ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Beauty Way
Πυλαρινού 99, Κόρινθος
2741026542

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*